Sinulo sunce i krenuli smo u vozoljubiteljske obilaske.
Prijatelj i ja smo 10.04.2018. obišli i napravili par snimaka ove dve stanice. Prvo krećemo sa stanicom Beograd Dunav.
Imali smo sreće da smo na stanici zatekli tri motornjaka, za Vršac, Zrenjanin i treći pristigao iz (moram proveriti)
Putnici čekaju na polazak
Putnici iz prispelog DMV-a
Stanice Beograd Dunav - Beograd Donji Grad
Re: Stanice Beograd Dunav - Beograd Donji Grad
Ivica slike su izvrsne ali je velika SRAMOTA kako izgleda stanica pogotovo na ovoj posljednjoj slici. I kod nas na HŽ-u ima svega i svašta ali ovo prelazi sve mjere.
nekada biletarnica i čekaonica
Vagoni čekaju kasaciju
Pogled sa ulice
Klupski vagon (klupske prostorije) premešten je sa Stanice Beograd glavna na ovu stanicu
Unutrašnjost snimljeno sa perona
Stanica Beograd Donji Grad u gorem je stanju nego Dunav stanica.
Stanična zgrada snimljena sa perona. Crveno vozilo (levo) parkirano je na nekadašnjem industrijskom koloseku. Industrijski kolosek Nekadašnji magacini, pored njih je nekada bio kolosek Zaboravih (stariji čovek) Dmv je došao iz Vršca
Pozdrav
Stanična zgrada snimljena sa perona. Crveno vozilo (levo) parkirano je na nekadašnjem industrijskom koloseku. Industrijski kolosek Nekadašnji magacini, pored njih je nekada bio kolosek Zaboravih (stariji čovek) Dmv je došao iz Vršca
Pozdrav
Stanica ima 7koloseka, stim što semi kolosek je u štulcu
Pronađite ga u travi
Jeste li pronašli ???
Da mi završimo, u stanici Beograd Donji Grad jedini aktivni kolosek je ovaj, što se može primetiti iz priloženog. I za sam kraj jedan snimak sa ulice Hvala
Pozdrav
Da mi završimo, u stanici Beograd Donji Grad jedini aktivni kolosek je ovaj, što se može primetiti iz priloženog. I za sam kraj jedan snimak sa ulice Hvala
Pozdrav