Pruga Valjevo - Loznica u izgradnji
Re: Pruga Valjevo - Loznica u izgradnji
Odlična reportaža jagafoto. Bravo!
Lepo podsećanje na događaje od pre 15-tak godina.
Za vašu informaciju g.Jagofoto : Skoro sam prolazio pored žel.stanice Valjevo. Čuveni "crveni vagon" i dan danas stoji na koloseku prema Loznici zajedno sa desetak teretnih zarđalih vagona i divno propadaju !
Jedno pitanje : Vagon je sa jedne strane potpuno zatvoren (nema vrata i nije prolazan). Kakav je to vagon ?
Za vašu informaciju g.Jagofoto : Skoro sam prolazio pored žel.stanice Valjevo. Čuveni "crveni vagon" i dan danas stoji na koloseku prema Loznici zajedno sa desetak teretnih zarđalih vagona i divno propadaju !
Jedno pitanje : Vagon je sa jedne strane potpuno zatvoren (nema vrata i nije prolazan). Kakav je to vagon ?
Poštovana gospodo, ivanjz i PECELJ, veoma mi je drago što Vam se dopada reportaža. Hvala vam najlepše!
Inače, crveni vagon je zatvoren sa obe čeone strane... Namenski je preuređen i opremljen u smederevskom Želvozu...
Planirano je da se u njemu održavaju radni sastanci i dočekuju delegacije koje posećuju prugu- u početku gradilište tunela Trifković...
Na sledećoj fotografiji vidi se nutrašnjost ovog vagona:

Inače, crveni vagon je zatvoren sa obe čeone strane... Namenski je preuređen i opremljen u smederevskom Želvozu...
Planirano je da se u njemu održavaju radni sastanci i dočekuju delegacije koje posećuju prugu- u početku gradilište tunela Trifković...
Na sledećoj fotografiji vidi se nutrašnjost ovog vagona:

Evo nekoliko fotografija koje sam snimio 21. avgusta 2013, godine u Valjevu.
Levi kolosek je pruga Beograd- Bar a desno je pruga Valjevo- Loznica:

Vagoni zarasli u korov nalaze se na pruzi Valjevo- Loznica (pogled ka stanici Valjevo):

Korov osvaja prugu, pogled ka stanici Valjevo:

Trasa pruge (pogled ka reci Kolubara):

Levi kolosek je pruga Beograd- Bar a desno je pruga Valjevo- Loznica:

Vagoni zarasli u korov nalaze se na pruzi Valjevo- Loznica (pogled ka stanici Valjevo):

Korov osvaja prugu, pogled ka stanici Valjevo:

Trasa pruge (pogled ka reci Kolubara):