Promet u Krajini, 1991 - 1995.
Re: Promet u Krajini, 1991 - 1995.
Nema veće bede od čoveka koji zna da je vlasnik i Moderator Foruma g.ivanjz preminuo i da Admin iz Kanade samo prima nove članove i ne gleda šta ko piše. I faktički nema ko da ga izbaci sa Foruma !
Znajući to, piše raznorazne neprimerene gluposti i etiketira članove Foruma
Ne znam zašto ne potraži pomoć ???
https://www.zzjzdnz.hr/sluzbe/promicanj ... o-zdravlje
-
- Vozovođa
- Pridružio se: 03 Jan 2016, 19:34
- Kontakt:
Kontaktirajte nekog domaćeg provajdera,koji će stupiti u kontakt sa Adminom iz Kanade i preuzeti od njega ovlašćenja za ModeratoraPECELJ napisao: 04 Jul 2023, 17:13 Nema veće bede od čoveka koji zna da je vlasnik i Moderator Foruma g.ivanjz preminuo i da Admin iz Kanade samo prima nove članove i ne gleda šta ko piše. I faktički nema ko da ga izbaci sa Foruma !
Foruma. Teži je slučaj što vlasnik Foruma nije živ,ali vredi pokušati.
Ja sam imao sličnu situaciju koja je uspešno rešena ma taj način.
@PECELJ
@Tanka vatra
Hvala na podršci! Meni je iskreno žalosno kad jedan stariji čovjek od sebe radi ovakvu budalu na internetu. Anonimno vrijeđanje i sakrivanje iza nickova je karakteristika najjadnijih impotentnih pizdeka. Na sreću, istoga smo po jednostavnom postupku torpedirali sa zeljeznice.net.
pozdrav
toma
@Tanka vatra
Hvala na podršci! Meni je iskreno žalosno kad jedan stariji čovjek od sebe radi ovakvu budalu na internetu. Anonimno vrijeđanje i sakrivanje iza nickova je karakteristika najjadnijih impotentnih pizdeka. Na sreću, istoga smo po jednostavnom postupku torpedirali sa zeljeznice.net.
pozdrav
toma
Tanka vatra napisao: 05 Jul 2023, 22:03Kontaktirajte nekog domaćeg provajdera,koji će stupiti u kontakt sa Adminom iz Kanade i preuzeti od njega ovlašćenja za Moderatora
Foruma. Teži je slučaj što vlasnik Foruma nije živ,ali vredi pokušati.
Ja sam imao sličnu situaciju koja je uspešno rešena ma taj način.
Zvao sam Beotelnet , gde plaćam zadnjih godina domen. Oni kažu da ne mogu ništa da pomogbu !
Toma napisao: 06 Jul 2023, 14:40 @PECELJ
@Tanka vatra
pozdrav
toma
I ovde smo ga izbacivali kao Igor Legaz. Rok. Jaguar ali se stalno vraća !
Bolje bi bilo da prestaneš vrijeđati i provocirati, skrivajući se iza nicka. Iznosiš tuđe privatne detalje i vrlo bezobrazno vrijeđaš. Jadno je to za čovjeka tvojih godina. To rade bijedne kukavice i impotentni ostarjeli idioti.Hum napisao: 06 Jul 2023, 19:19 П.С.
Поставио сам данас своју банковну картицу, па сам удаљио након шта је двадесетак људи видело.
Ко је видео, видео је.
Уосталом, због чега ја да доказујем ко сам или ко нисам?
Ovo fotošopirano sranje koje si postao - stvarno si tako jadan da misliš da je to netko popušio???

pozdrav
toma
Dobar dan. U RSK je vozilo nešto vlakova, vršio se promet od Knina do Gračaca, od Knina Unskom prugom električnim lokomotivama 441 depoa Doboj, na strani od Sunje je isto nešto išlo prema Bosni i Hercegovini (ne znam odakle točno). Na pruzi Sisak - Karlovac u Vrginmostu je ostala jedna dizelka 732 i šinobus 812, vozilo se nešto i tamo (ne znam odakle do kud). Šinobus je stradao u diverziji, i dosta putnika je poginulo. Vozilo se od Knina prema jugu, mislim do Drniša, nisam siguran.Toma napisao: 24 Jun 2023, 16:57 Zanimaju me detalji o željeznici u RSK od 1991. do 1995; što je sve od vozila ostalo na teritoriju RSK-a, i što je od vlakova vozilo? Dostupni podaci su više nego minorni, i strašno fragmentirani. Nešto podataka dostupno je ovdje:
https://www.oocities.org/hvithrafn/hz/zrsk.html
Postoji na youtubeu neki video na kojem se vidi elektra serije 441 u tom periodu na djelu Unske pruge prema Kninu. Koliko znam, s Dalmatinske strane je HŽ vozio do Sedramića, a na sjeverozapadnoj strani su navodno neki teretni vagoni bili nagurani u kolodvor Vojnovac (mislim doduše da je 1991. Vojnovac bio ukrsnica).
Možete li molim maknuti Legaza s foruma, provocira i smeta! Sa svih ostalih foruma je odstranjen efikasno sa svim nickovima (Igor Legaz, Jaguar, Hum i slično). Svojedobno sam pomogao dečkima sa zeljeznice.net da dešifriraju IP adrese s kojih se Legaz javlja, pa su ga uspjeli odstraniti ekikasno.

Hvala.
Ovo se pretpostavljam odnosi na @Toma koji je pokrenuo temu. Ne znam zašto se Legaza ne prijavi policiji zbog kontinuiranih prijetnji. Dubrovačka protuha i nemoćni starčić očito još samo na internetu može provocirati.Hum napisao: 25 Jul 2023, 10:18 Видим да је пропутиновац Тома Бачић, за нов надимак, одабрао крчму "При Звонцу", где често залази на габлец и гемишт. Било би боље том четничком смраду да сакрива трагове. Он је на листи за ликвидацију јер глорификује четничку кратицу и не одустаје.
Hvala. HDA (Hrvatski državni arhiv) je preuzeo kompletno gradivo RSK; pa cu jedan dan otici tamo pogledati sto je jos od podataka dostupno.Zvonac napisao: 24 Jul 2023, 18:57Dobar dan. U RSK je vozilo nešto vlakova, vršio se promet od Knina do Gračaca, od Knina Unskom prugom električnim lokomotivama 441 depoa Doboj, na strani od Sunje je isto nešto išlo prema Bosni i Hercegovini (ne znam odakle točno). Na pruzi Sisak - Karlovac u Vrginmostu je ostala jedna dizelka 732 i šinobus 812, vozilo se nešto i tamo (ne znam odakle do kud). Šinobus je stradao u diverziji, i dosta putnika je poginulo. Vozilo se od Knina prema jugu, mislim do Drniša, nisam siguran.
pozdrav
toma