Ovdje je nešto malo bolje, ali to "kod Modrana" ima svoje ime, a to je: Pecka. Forumaš prenosi sliku "iz poglavlja koje nije u vezi s lokacijom", a zatim, ni sam ne zna ime lokacije. Čitava ova tema zahtijeva temelju reviziju.Jaguar napisao: 01 Mar 2017, 11:15 Kod Modrana.
Izvor:
Fotografija prenesena iz poglavlja koje nije u vezi s lokacijom
Bosanska Rača – Bijeljina – Ugljevik - B. Mezgraja
Re: Bosanska Rača – Bijeljina – Ugljevik - B. Mezgraja
Komentar na post sa 3. str.
- Prikačeni fajlovi
-
- Pecka.JPG (223.13 KiB) Pogledano 1483 puta
G.Rok,
Jaguar se silno bunio što smo svojevremeno postavili ovu temu u Srbiji, bez obzira na naša objašnjenja (ukratko-Srbija je izgradila tu prugu, plaćala železničare, održavala i faktički bila vlasnik. Mada je teritorijalno pripadala BiH)
Jaguar je onda naknadno postavio temu u BiH, kopiro objave članova, dodavao sve i svašta, vređao članove i na kraju ga je Administrator uklonio iz grupe.
Zato Vam preporučujem da se vratite na ovu temu u Srbiji i ako imate objašnjenja i ispravke, bilo drago da ih objavite.
Pozdrav !
Jaguar se silno bunio što smo svojevremeno postavili ovu temu u Srbiji, bez obzira na naša objašnjenja (ukratko-Srbija je izgradila tu prugu, plaćala železničare, održavala i faktički bila vlasnik. Mada je teritorijalno pripadala BiH)
Jaguar je onda naknadno postavio temu u BiH, kopiro objave članova, dodavao sve i svašta, vređao članove i na kraju ga je Administrator uklonio iz grupe.
Zato Vam preporučujem da se vratite na ovu temu u Srbiji i ako imate objašnjenja i ispravke, bilo drago da ih objavite.
Pozdrav !
Ma koji jaguar? To je bio onaj iz Dubrovnika (mozak mi je zablokirao pa se ne mogu imena sjetiti) koji je mjenjao imena kako na ovom forumu tako i na forumu u Hrvatskoj? A na oba foruma ništa si nije dao reći?
-
- Vozovođa
- Pridružio se: 03 Jan 2016, 19:34
- Kontakt:
PECELJ napisao: 25 Nov 2021, 12:33 G.Rok,
Pozdrav !
Tako je : Igor Legaz = Jaguar = sada Rok! Blokirajte to!mali.paja napisao: 25 Nov 2021, 19:56 Ma koji jaguar? To je bio onaj iz Dubrovnika (mozak mi je zablokirao pa se ne mogu imena sjetiti) koji je mjenjao imena kako na ovom forumu tako i na forumu u Hrvatskoj? A na oba foruma ništa si nije dao reći?
Pozdrav g. PECELJ. Ja nikako ne mogu da udovoljim ovoj preporuci, zato je onda ne bih mogao da se pojavim pred moje Bosance u Bijeljini (mom rodnom gradu).PECELJ napisao: 25 Nov 2021, 12:33 G.Rok,
Komentar na ovaj post:
Ja sam pročitao ranije postove od Tanka vatra i moram da kažem da je on pisao prilično poučne postove, te je donosio vrlo dobre zaključke. Ovoga puta je pogriješio.
Komentar na post sa 6. str.
Ovdje je baš Igor Legaz (koga je Tanka vatra spomenuo) ispravno identifikovao lokaciju, odnosno "gran". Pogled fotografa je prema Bosanskoj Mezgraji ("po pruzi"). Čekaonica je iznad pumpe za vodu (grana). Naprijed ima oznaka "S" (stop). Na tabli desno ispod "Andrijinog krsta", u gornjem redu piše neka riječ (ili kratica) od 4 slova, a u donjem redu je prvo napisana kratica od 2 slova, pa onda (mislim) "007". Molim nekog forumaša, koji se razumije u službene oznake, da dešifruje.
- Prikačeni fajlovi
-
- Pecka.jpg (253.16 KiB) Pogledano 1419 puta
Pozdrav i za Vas g.Igore. !
Izgleda da Vam se sviđa naš forum, pa se stalno vraćete
. Verovatno je najbolji ?
Dok Vas možda ne budu sklonili, nastavite sa objavljivanjem, možda ćemo nešto novo saznati.
Izgleda da Vam se sviđa naš forum, pa se stalno vraćete

Dok Vas možda ne budu sklonili, nastavite sa objavljivanjem, možda ćemo nešto novo saznati.
Nije umjesno koristiti se sa mnom kao članom, kako biste preko mene, ispoljili neku srdžbu protiv trećeg lica, koji je vaš forumski neistomišljenik. To trebate raščistiti s njim direktno. Ja ničim nisam povrijedio pravila na forumu, izuzev da sam se, izgleda, dotaknuo teme, koju ostali forumaši prećutno izbjegavaju.
Sada komentar fotografije sa 6. str.
Snimatelj je na lijevoj obali Dašnice, rijeke djelimično pretvorene u kanal. U kadru je most preko kanala, a s desne obale kanala, u kadru su dvije uzdignute rampe, na prelazu kolnog puta preko željezničkih šina (koje se ne vide), pa put Neznanih junaka, a u pozadini je čuveni vodotoranj u Bijeljini.
Sada komentar fotografije sa 6. str.
Snimatelj je na lijevoj obali Dašnice, rijeke djelimično pretvorene u kanal. U kadru je most preko kanala, a s desne obale kanala, u kadru su dvije uzdignute rampe, na prelazu kolnog puta preko željezničkih šina (koje se ne vide), pa put Neznanih junaka, a u pozadini je čuveni vodotoranj u Bijeljini.
- Prikačeni fajlovi
-
- Bjeljina.vodotoranj.jpg (126.65 KiB) Pogledano 1372 puta
-
- Direktor železnice
- Pridružio se: 03 Jul 2016, 13:07
- Kontakt:
Pozdravljeni,
koliko ja znam, je jedino Igor Legaz priznao, da je Igor Legaz, profesor, inženjer naobrazovan u Beogradu, glavnom gradu bivše Jugoslavije. I grdio nas, kako nemamo muda, da stavimo svoje ime i prezime na forum. Kao da smo mi "druga klasa"
Svi ostali "Jaguari" nisu nikad priznali, da su profesori...
Meni je jasno, da možeš biti profesor u takvom j...nom sistemu obrazovanja, koji postoji na ovim prostorima, pa da ne treba da se ponašaš po osnovnim zahtijevima zdrave seljačke pameti...
pozdrav
Darko
koliko ja znam, je jedino Igor Legaz priznao, da je Igor Legaz, profesor, inženjer naobrazovan u Beogradu, glavnom gradu bivše Jugoslavije. I grdio nas, kako nemamo muda, da stavimo svoje ime i prezime na forum. Kao da smo mi "druga klasa"

Svi ostali "Jaguari" nisu nikad priznali, da su profesori...
Meni je jasno, da možeš biti profesor u takvom j...nom sistemu obrazovanja, koji postoji na ovim prostorima, pa da ne treba da se ponašaš po osnovnim zahtijevima zdrave seljačke pameti...
pozdrav
Darko