Hrvatska
Re: Hrvatska
Da nastavimo sa teme "Slovenija".
I na železničkoj stanici Zagreb je svečano dočekan i ispraćen voz "Bratstva i jedinstava" na putu ka Srbiji :
Izvor : Aca Z.Jovanović
I na železničkoj stanici Zagreb je svečano dočekan i ispraćen voz "Bratstva i jedinstava" na putu ka Srbiji :
Izvor : Aca Z.Jovanović
Ovo je prvobitna stanica Split. stanicna zgrada u potpunosti istovetna kao stanica Šibenik
Izvor : Slobodan IlićRe: Hrvatska
Ako misliš da je ova prva na slici sa krovom kolodvorska onda se varaš. Do nje je ona mala bijela prizemnica koja je i danas zgrada kolodvora Split.cira-1 napisao:Ovo je prvobitna stanica Split. stanicna zgrada u potpunosti istovetna kao stanica Šibenik
1234.jpg
Izvor : Slobodan Ilić
mali.paja je napisao :
Ako misliš da je ova prva na slici sa krovom kolodvorska onda se varaš. Do nje je ona mala bijela prizemnica koja je i danas zgrada kolodvora Split.
Na nju sam i mislio. Postavio sam tekst i fotografiju kao u postu S. Ilića
Pozdrav Ivica
Ako misliš da je ova prva na slici sa krovom kolodvorska onda se varaš. Do nje je ona mala bijela prizemnica koja je i danas zgrada kolodvora Split.
Na nju sam i mislio. Postavio sam tekst i fotografiju kao u postu S. Ilića
Pozdrav Ivica
Glavni koldvor, Trg Franje Josipa (današnji Trg kralja Tomislava) oko 1905.
1900 1905 1910 Izvor : Facebook
1900 1905 1910 Izvor : Facebook
Nastavak
Glavni kolodvor olo 1920. Glavni kolodvor olo 1925. Glavni kolodvor olo 1930. Izvor isti
Glavni kolodvor olo 1920. Glavni kolodvor olo 1925. Glavni kolodvor olo 1930. Izvor isti
Glavni kolodvor i Starčevićev trg olo 1927.
1935.
1939.
Isti izvorRe: Hrvatska
Glavni kolodvor i Trg kralja Tomislava olo 1955.
Glavni kolodvor - Simplon-Orient-Express 1960.
Glavni kolodvor i Trg kralja Tomislava olo 1955.
Glavni kolodvor - Simplon-Orient-Express 1960.
Glavni kolodvor razglednica 1918. godina