Ja nisam doveo u pitanje,opis stanice koju je izneo G-din Bundalo,ali si ti meni uneo zabunu,pretpostavljajuci da se to mozda radi o skretnicama koje povezuju lozionicke koloseke.onda je moguce da ih je bilo 6[sest].zato bi bilo dobro imati kompletnu semu stanice Zrenjanin uzana,sa pripadajucim lozionickim kolosecima.Da budemo sigurni.Mislim da se slazes.Sto se tice slike ,BRAVO.Znam ja da ti toga imas puno. Imam i ja jednu prelepu fotografiju iz Bijeljina,gde se jedna lokomotiva serije 83-...,skida sa vagona.Na moju zalost tu fotografiju ne mogu podeliti sa ostalim forumasima,a ja znam da ti to imas i da znas cija je to fotografija.Mogu misliti ,koliko taj g-din,ima jos fotografija ,bas na tu temu.Zamisli fotografiju kada lokomotiva 83,vagonom nailazi da zakaci tu 83-...,pa recimo seriju fotografija ,kada ta 83-...se skida sa tog vagona,pa odlazak za lozionicu Bijeljina stara,pa par fotografija tamo,itd,itd.Postoji samo par fotografija lokomotive 83-174 ,83-175.Gde su ostale fotografije lokotiva serije 83,71 i 80 i lozionice Bijeljina.