FORUM LJUBITELJA ŽELEZNICA - Polisa privatnosti

Ova polisa podrobno objašnjava kako “FORUM LJUBITELJA ŽELEZNICA” zajedno sa njegovim pripojenim kompanijama (u daljem tekstu “mi”, “nas”, “naš”, “FORUM LJUBITELJA ŽELEZNICA”, “https://www.zeleznice.in.rs/forum”) i phpBB (u daljem tekstu “one”, “njih”, “njihov”, “phpBB program”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Timovi”) koriste bilo kakve podatke prikupljene tokom bilo koje vaše korisničke sesije (u daljem tekstu “vaši podaci”).

Vaši podaci se sakupljaju na dva načina. Prvo, pregledanje “FORUM LJUBITELJA ŽELEZNICA” će prouzrokovati da phpBB program napravi nekoliko kolačića, koji su male tekstualne datoteke koje se preuzimaju u fasciklu veb pregledača na vašem računaru. Prva dva kolačića sadrže samo oznaku korisnika (u daljem tekstu “user-id”) i oznaku anonimne sesije (u daljem tekstu “session-id”), koja vam se automatski dodeljuje od phpBB programa. Treći kolačić će biti napravljen kada budete pregledali teme u “FORUM LJUBITELJA ŽELEZNICA” i koristi da sačuva podatke o temama koje ste pročitali, poboljšavajući tako vaše korišćenje.

Mi možemo takođe da napravimo kolačiće van phpBB programa dok pregledate “FORUM LJUBITELJA ŽELEZNICA”, iako su oni van domašaja ovog dokumenta koji je namenjen samo da pokrije stranice napravljene od phpBB programa. Drugi način na koji sakupljamo vaše podatke je ono što vi nama pošaljete. Ovo može biti, i nije ograničeno na: pisanje kao anonimni korisnik (u daljem tekstu “anonimne poruke”), registrovanje na “FORUM LJUBITELJA ŽELEZNICA” (u daljem tekstu “vaš nalog”) i poruke koje ste vi poslali nakon registracije i dok ste prijavljeni (u daljem tekstu “vaše poruke”).

Vaš nalog će kao najmanje sadržati jedinstvenu oznaku imena (u daljem tekstu “vaše korisničko ime”), ličnu lozinku koja se koristi za prijavljivanje na vaš nalog (u daljem tekstu “vaša lozinka”) i ličnu, ispravnu mejl adresu (u daljem tekstu “vaš mejl”). Vaši podaci za vaš nalog na “FORUM LJUBITELJA ŽELEZNICA” su zaštićeni zakonima o zaštiti-podataka prihvaćenim u zemlji koja nas hostuje. Bilo koji podaci pored vašeg korisničkog imena, vaše lozinke, i vaše mejl adrese traženi od “FORUM LJUBITELJA ŽELEZNICA” tokom postupka registracije su ili obavezni ili po izboru, u nadležnosti “FORUM LJUBITELJA ŽELEZNICA”. U svim slučajevima, imate mogućnost da izaberete koji će podaci vašeg naloga biti javno prikazani. Osim toga, u vašem nalogu, imate mogućnost izbora ulaz-a i izlaz-a automatski izvedenih mejlova iz phpBB programa.

Vaša lozinka je kriptovana (u jednom-smeru) tako da je bezbedna. Međutim, preporučljivo je da ne koristite istu lozinku na više različitih veb mesta. Vaša lozinka je namenjena pristupu vašem nalogu na “FORUM LJUBITELJA ŽELEZNICA”, zato vas molimo da je pažljivo čuvate i ni pod kakvim okolnostima niko u vezi sa “FORUM LJUBITELJA ŽELEZNICA”, phpBB ili nekom drugom trećom stranom, neće imati pravo da vam traži lozinku. Zaboravite li lozinku za vaš nalog, možete koristiti mogućnost “Zaboravio sam moju lozinku” koju pruža phpBB program. Ovaj postupak će vam tražiti da upišete korisničko ime i mejl, a onda će phpBB program izvesti novu lozinku za povratak vašeg naloga.